Jouw persoonlijke en unieke interieurontwerp

Als interieurstylist richt ik mij in Hengelo op het ontwerpen van een interieur dat volledig bij jou past. Kom je niet tot rust in je eigen huis of mis je het warme thuisgevoel? Samen ontdekken we wat jouw dagelijkse leven nodig heeft om van je huis een ruimte te maken die uniek en in balans is. Of je nu houdt van koken, geniet van kunst, of graag vrienden en familie ontvangt, ik zorg ervoor dat jouw interieur aan al jouw wensen voldoet.

Alles draait om jouw unieke stijl en voorkeuren. Door goed te kijken naar jouw dagelijkse leven, en eventueel dat van je partner of familie, krijg ik een helder beeld van jouw behoeften. Dit vormt de basis voor een interieurontwerp dat niet alleen stijlvol is, maar ook praktisch en comfortabel. Als interieurstylist ga ik op zoek naar jouw smaak en stijl in Hengelo, zodat je interieur echt een verlengstuk van jezelf wordt.

‘Kirsten kan heel goed luisteren, heeft visie en is enthousiast. Ze betrok ons bij het ontwerpproces en kwam met verrassende ideeën.’

Waar dromen werkelijkheid worden

Ontdek jouw stijl en smaak

Bij Studio Kirsten Reith geloof ik dat elk interieur een persoonlijk verhaal moet vertellen. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om jouw unieke stijl en smaak te ontdekken. Dit proces begint met een gesprek waarin we jouw voorkeuren, levensstijl en inspiraties bespreken. Samen kijken we naar verschillende stijlen en ontwerpen om te bepalen wat jou het meeste aanspreekt.

Of je nu houdt van een moderne, minimalistische look met strakke lijnen en neutrale kleuren, of juist van een warme, gezellige sfeer met rijke texturen en warme tinten, ik zorg ervoor dat jouw interieur volledig bij jou past. We gaan op zoek naar de perfecte balans tussen stijlvol en functionaliteit. Zodat je niet alleen een mooi interieur hebt, maar ook een ruimte die praktisch en comfortabel is.

Als interieurstylist in de omgeving van Hengelo is het mijn doel om een interieur te creëren waarin je je volledig op je gemak voelt. Dit betekent dat elke keuze die we maken – van meubels en verlichting tot kleuren en accessoires – is afgestemd op jouw persoonlijke smaak en behoeften. Ik begeleid je door het hele proces, zodat het eindresultaat een reflectie is van wie jij bent en wat je belangrijk vindt.

Neem contact op met jouw interieurstylist

Ben je klaar om jouw droominterieur te realiseren? Neem vandaag nog contact op met Studio Kirsten Reith, jouw interieurstylist in de omgeving van Hengelo. Samen zorgen we ervoor dat jouw woonwensen werkelijkheid worden. Laten we beginnen aan jouw unieke interieurproject en een ruimte creëren die volledig bij jou past.

Contact

Verlang je naar een interieur dat echt bij jou past? Aarzel niet langer en neem contact op, dan maken we een afspraak voor een kennismaking.