Waarom kiezen voor Kirsten, een interieurstylist in Almelo?

Als interieurstylist in Almelo maak ik samen met jou het verschil. Ik help je om jouw interieur in Almelo net dat beetje extra thuisgevoel te geven. Ik bied advies over indeling en functionaliteit en vertel je hoe je met kleurgebruik en materialen een persoonlijke touch geeft aan jouw huis.

Dit zorgt ervoor dat je niet alleen een stijlvol, maar ook een praktisch en leefbaar interieur krijgt. Echt zo’n plek waar je tot rust komt en je weer oplaadt met nieuwe energie. Met mijn kennis van de laatste trends help ik je een unieke en persoonlijke stijl te creëren die perfect bij jou past.

‘Kirsten kan heel goed luisteren, heeft visie en is enthousiast. Ze betrok ons bij het ontwerpproces en kwam met verrassende ideeën.’

Waar dromen werkelijkheid worden

Van concept tot realisatie

Ik ontwikkelde een eigen werkwijze die aansluit bij mijn interieurvisie. Van het eerste concept tot de uiteindelijke realisatie neem ik je mee op een reis naar jouw persoonlijke droominterieur. Dat betekent dat ik je van begin tot eind ondersteun en adviseer. Eerst maken we kennis bij jou thuis en bespreken we jouw wensen. Op basis hiervan ontvang je een vrijblijvende offerte.

Ga je akkoord met de offerte? Dan starten we met de ontwerpfase. Na een ruimtelijk onderzoek werk ik het interieurconcept uit en geef ik advies over kleuren, texturen, materialen en meubels. Je krijgt 2D en 3D visualisaties te zien, zodat je een goed beeld krijgt van hoe jouw persoonlijke interieur eruit zal zien. Tijdens deze fase stemmen we veel samen af, ik ondersteun je bij het maken van keuzes en zorg ervoor dat we binnen het budget blijven.

Ben je tevreden met het ontwerp? Dan beginnen we met de voorbereidingen. Dit omvat het regelen van vakmensen, zoals schilders en ambachtelijke meubelmakers, om het plan te realiseren.

Zodra alles goed is gepland, kan het werk in jouw huis in Almelo beginnen. Samen houden we de voortgang in de gaten en zorgen we ervoor dat alles volgens plan verloopt.

Bij de eindoplevering beoordelen we samen het resultaat. Het moment is daar om te gaan genieten van jouw nieuwe interieur.

Advies voor elke ruimte in huis

Elke ruimte in huis heeft zijn eigen functie en sfeer. Ik help je met mijn kennis en ervaring om elke ruimte optimaal te benutten en in te richten. Voor de living kijk ik bijvoorbeeld naar comfortabele zitplaatsen en sfeervolle verlichting, zodat je echt kunt ontspannen. De keuken kan praktisch en stijlvol worden ingericht met de nieuwste apparatuur en slimme opbergoplossingen, zodat koken een plezier wordt. In de slaapkamer zorg ik voor een rustige sfeer met de juiste kleuren en materialen, zodat de kamer comfortabel voelt en je tot rust kunt komen. Zelfs de badkamer en eetkamer kunnen worden ingericht in ruimtes waar je graag tijd doorbrengt en waar je je helemaal op je gemak voelt.

Of je nu hulp nodig hebt bij de complete inrichting van een appartement, herenhuis, boerderij of monumentaal pand. Of een vraag hebt over je zitkamer, keuken, badkamer of studeerkamer, ik sta altijd voor je klaar. Mijn doel is om met mijn professionele advies het beste uit elke ruimte in je huis te halen, zodat je je echt thuis voelt. Samen maken we van jouw huis een plek waarvan je elke dag weer blij wordt.

Interieurstylist in
Almelo

Benieuwd naar de interieurs die ik heb mogen ontwerpen? Neem gerust een kijkje bij mijn projecten. Hier vind je een overzicht van diverse inspirerende en unieke interieurs die ik heb gecreëerd voor mijn klanten. In elk project zie je mijn passie voor design terug. Laat je inspireren door de variatie en kwaliteit van mijn werk als interieurstylist in Almelo.

Door slimme oplossingen en creatief gebruik van materialen kunnen we samen een prachtig interieur creëren. Neem contact met mij op om te ontdekken hoe ik je kan helpen jouw droominterieur te realiseren.

Contact

Verlang je naar een interieur dat echt bij jou past? Aarzel niet langer en neem contact op, dan maken we een afspraak voor een kennismaking.