Interieur designer: Warmte, kleuren, textuur en lichtplan

Mist je huis warmte? Laten we samen kijken naar kleuren, texturen en designs die perfect bij elkaar passen, zodat je woning uitnodigend en sfeervol aanvoelt. Naast het juiste gebruik van kleuren en materialen, is een goed doordacht lichtplan essentieel. Licht heeft de kracht om de sfeer van een ruimte te bepalen. Het bepaalt voor een groot deel hoe we een ruimte ervaren als we binnenkomen.

Met een zorgvuldig ontworpen lichtplan kunnen we de sfeer creëren die past bij jouw persoonlijke stijl en behoeften, waardoor elke kamer een uitnodigende en gastvrije uitstraling krijgt.

‘Kirsten kan heel goed luisteren, heeft visie en is enthousiast. Ze betrok ons bij het ontwerpproces en kwam met verrassende ideeën.’

Waar dromen werkelijkheid worden

Maak kennis met Kirsten: Jouw interieur designer voor unieke, stijlvolle en betaalbare ontwerpen

Voordat je mij als interieur designer wilt inhuren is het wel zo prettig om iets meer te weten over mij. Ik ben Kirsten, een interieurontwerper, stylist en productontwerper. Mijn studio, Studio Kirsten Reith, helpt mensen om de verborgen mogelijkheden van hun eigen woning te ontdekken. Mijn ontwerpen zijn altijd uniek, modern en stijlvol, maar toch verrassend en exclusief, en passen binnen elk budget. Naast interieurontwerp ontwikkel en produceer ik ook exclusieve woonaccessoires onder de naam Kirsten®, die een unieke uitstraling aan elk interieur geven.

Hoe mijn carrière begon…

Mijn carrière begon in de Randstad, waar ik werkte als interior & product designer. In 2020 keerde ik terug naar Oost-Nederland om mijn eigen interieurstudio op te zetten. Mijn specialiteit ligt in het gedetailleerd ontwerpen van exclusieve interieurs, badkamers, luxe keukens en ander maatwerk. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Jan des Bouvrie Academie en me gespecialiseerd in de integratie van interieurontwerp en interieurstyling aan Academie Artemis in Amsterdam. Maar genoeg over mij, ik ben nieuwsgierig naar jouw woonwensen en leefstijl.

Laten we samenwerken aan jouw droominterieur

Benieuwd wat ik als interieur designer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact met me op. Laten we samen werken aan een interieur dat niet alleen uniek en persoonlijk is, maar dat ook dat warme thuisgevoel geeft. Wat is jouw dierbaarste voorwerp in huis? Ik kijk ernaar uit om meer hierover te horen en om samen met jou aan de slag te gaan!

Contact

Verlang je naar een interieur dat echt bij jou past? Aarzel niet langer en neem contact op, dan maken we een afspraak voor een kennismaking.