Familiehuis met gedurfd en verrassend interieur

Luxueuze gezelligheid, dat was de uitstraling waarnaar de bewoners van dit familiehuis op zoek waren. Ze hechten veel waarde aan het ontvangen van familie en vrienden en wilden hun huis klaarmaken voor de toekomst van een jong gezin. Belangrijke kernwoorden voor hen zijn authenticiteit, stijlvol en modern.

In dit interieurproject verzorgde Studio Kirsten Reith:

  • Interieurontwerp van de zitkamer, keuken, speelkamer, hoofdslaapkamer (master bedroom) en badkamer
  • Ontwerp maatwerkkeuken en -badkamer
  • Op maat gemaakte interieur voor de badkamer
  • Op maat gemaakte interieur voor de keuken
  • Doordacht verlichtings- en elektraplan
  • Begeleiding realisatie ontwerp
  • Leveren van meubilair, verlichting, raamdecoratie (gordijnen, shutters, vouwgordijnen) en unieke woonaccessoires

Koken en borrelen in luxe woonkeuken

Het gehele interieur en de indeling is afgestemd op de levensstijl van dit jonge gezin. De ruime woonkeuken kreeg een kookeiland van maar liefst 4,5 meter lang. Hier kunnen ze gasten ontvangen, terwijl ze de laatste gerechten voor het diner bereiden. Aan de bar is het heerlijk ontbijten en koffie zetten ze in de afsluitbare koffiecorner. Het marmeren blad geeft de keuken een luxe uitstraling. Ook in de badkamer zorgt marmer voor een luxe en tegelijk eigentijds gevoel.

 

‘We wilden dat ons interieur plezier en vitaliteit zou uitstralen, want dat weerspiegelt ons als familie. Dat is fantastisch gelukt! Ons interieur past goed bij ons actieve en jonge gezin.’

Gastvrije uitstraling

In het interieur van deze villa verwerkte ik tijdloos design en wereldwijde invloeden. De kleuren, materialen en meubels zijn zacht en gastvrij. Er is een luxueuze gezelligheid in de ruimtes die uitnodigt tot loungen. Het resultaat is een zelfverzekerd, authentiek en casual interieur. Het is gedurfd en verrassend én toch voelt het kalm en sereen aan.

‘Het huis voelt nooit leeg als ik alleen ben. Het voelt ook nooit te druk als we veel gasten ontvangen. Dat is waar de kracht ligt.’

Contact

Toe aan compleet interieuradvies of
begeleiding op maat? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.