Wow-factor in jaren 80-huis

De bewoners van dit comfortabele huis uit de jaren 80 waren op zoek naar een ontwerp met intimiteit en de wow-factor. Hun belangrijkste wens: functies in de beschikbare woonruimte combineren, zodat de ruimte goed past bij hun drukke dagelijkse leven. De bewoners voelen zich aangetrokken tot ongebruikelijke vormen, kleuren en patronen. En worden enthousiast van rijke en warme kleurpaletten. Dat nam ik mee in het interieurontwerp voor dit huis. 

In dit interieurproject verzorgde Studio Kirsten Reith:

  • Interieurontwerp van de zitkamer, keuken en werkkamer
  • Ontwerp maatwerkkeuken
  • Op maat gemaakte interieur voor de keuken
  • Op maat gemaakte kast rond open haard
  • Doordacht verlichtings- en elektraplan
  • Begeleiding realisatie ontwerp
  • Leveren van meubilair, verlichting, raamdecoratie (gordijnen) en unieke woonaccessoires

Persoonlijkheid weerspiegelen

Met alle wensen van de bewoners in gedachten ontwierp ik een nieuwe indeling voor de benedenverdieping. Zo ontstonden weidse en open ruimtes, waarin elke ruimte een duidelijke functie heeft. De zitruimte deelde ik in tweeën met een kast die door de interieurbouwer op maat werd gemaakt. In de ruime televisiekamer met grote loungebank kunnen de bewoners heerlijk ontspannen voor de televisie en ook goed gasten ontvangen. In het andere deel van de zitkamer creëerde ik een leeshoek met fauteuils die uitnodigen om een boek te lezen of een goed gesprek te voeren.

Interieur jaren 80 huis
‘Doordat elke ruimte duidelijk zijn eigen functie heeft, creëert dat rust voor ons.’

Nieuwe indeling keuken

Ook de keuken en de werkkamer maken onderdeel uit van het nieuwe interieurontwerp. Het keramisch keukenblad laat de zwart gebeitste eiken keuken mooi uitkomen. In de speciale koffiecorner zetten ze elke ochtend heerlijke koffie. Het is fijn zitten aan de nieuwe bar en zelfs de voederbak voor de hond heeft een bijzondere plek in de keuken.

 

‘Het is telkens weer heerlijk thuiskomen in ons vernieuwde interieur. We genieten volop en onze gasten ook.’

Contact

Toe aan compleet interieuradvies of
begeleiding op maat? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.